over mij

over bruno heemskerk

Bruno Heemskerk is een gedreven, allround artdirector met veel ervaring in de journalistiek. Hij werkte onder meer voor Het Parool en de Volkskrant in de periode 1989 tot 2007. Bij de Volkskrant gaf hij leiding aan de opmaakredactie en was hij verantwoordelijk voor de restyling van de krant, het magazine en de website. Als zelfstandig art director ontwerpt hij magazines, huisstijlen en formats, ook cross-mediaal. Recent ontwierp hij de huisstijl van Montessorischool Cascade in Almere en de vormgeving van De Blauwkai, de gemeentekrant van Ridderkerk. Opdrachtgevers roemen zijn snelheid, flexibiliteit en inhoudelijke benadering.

prijzen

+ LOF-prijs 2002 Adformatie
+ LOF-prijs 2012 Emerce

jurylid